Keramični žar Yakiniku XXLARGE kamado complete + pro set 61 cm

Proizvajalec: Yakiniku
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-1.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-10.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-2.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-3.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-4.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-5.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-6.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-7.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-8.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-9.jpg
previous arrow
next arrow
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-1.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-10.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-2.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-3.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-4.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-5.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-6.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-7.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-8.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-xxlarge-complete-9.jpg
previous arrow
next arrow

Šef YAKINIKU® Kamadov! Z modelom XXLARGE boste zlahka pripravili veliko zabavo. XXLARGE vam omogoča veliko prostora in prilagodljivost za pripravo več sestavin hkrati. Premer rešetke je 61 cm. Ta največji model iz serije YAKINIKU® se prodaja v kompletu, ki vključuje profesionalni komplet Pro, stranske mizice, stojalo in zaščitni pokrov.

Velika rešetka, premera najmanj 56 cm, zagotavlja površino, na kateri lahko na primer pripravite tomahavke ali velike kose rib. Ta izdelek vključuje podstavek, stranske mizice in profesionalni komplet PRO. Pro set je nepogrešljiv za indirektno in direktno peko na žaru ter za pripravo jedi na različnih nivojih.

Pri kamadu te velikosti izbira med kakovostjo in količino ni problem. Vsi kamadi YAKINIKU® imajo razkošno črno barvo in so izdelani iz najboljših materialov. S kombinacijo izjemno debele keramike in kordierita je vaš kamado kos vsem vremenskim razmeram. Uporaba nerjavnega jekla tipa 304 zagotavlja dodatno toplotno odpornost. Kamado XLARGE je serijsko opremljen s posodo za pepel in košaro za oglje, ki omogočata enostavno odstranjevanje pepela in oglja. Skratka, s kamadom YAKINIKU® ne boste dobili le visokokakovostnega izdelka, temveč boste svojemu vrtu ali (zunanji) kuhinji zagotovili tudi razkošen videz.

Za vzdrževanje kamada XLarge sta zaščitni pokrov in komplet za čiščenje nepogrešljiv dodatek k celotnemu paketu. Zaščitni pokrov je izdelan iz najboljših materialov in je zato odporen na vse vremenske razmere.

Lastnosti:

  • Število oseb 12-15
  • Doživljenjska garancija *
  • Velikost 24" ≈ 61 CM.
  • Premer 71,3 CM
  • Površina žara v cm2 2922,5 CM²
  • Širina 71,3 CM
  • Globina 86,5 CM
  • Višina 135,3 CM
  • Teža: 140Kg
  • EAN 8720364493752

* Garancija na keramiko


Cena: 2699

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Kamado XXLARGE vključuje profesionalni komplet PRO. Ta komplet je sestavljen iz polkrožnih rešetk iz nerjavnega jekla, polkrožnega deflektorja toplote in večnivojskega stojala. Tako lahko kamado razdelite na indirektne in direktne cone ter tako dosežete popolno peko. Odprtina na spodnji strani kamada, zaradi katere so naši kamadi edinstveni, vam omogoča, da vsako jed spremenite v pravo okusno senzacijo. Z dozatorjem sekancev dodajate les za dimljenje, ne da bi morali odpreti pokrov, in tako ne izgubite toplote. Dostop do dozatorja je dvojno izoliran, zato lahko kamado upravljate, ne da bi si opekli prste. Drsnik za zrak, ki ga najdete na samem dnu, je sestavljen iz več majhnih zračnih luknjic. Tako lahko zelo natančno uravnavate temperaturo!

Kamado XXLarge je serijsko opremljen z okvirjem in stranskimi mizicami, tako da ga lahko enostavno premikate. Stranske mizice so izdelane iz bambusa in preprosto zagotavljajo, da imate vso hrano in dodatke pri roki. Prav tako je opremljen z rešetko za žar iz nerjavečega jekla in popolnoma novo notranjostjo. Ta notranjost je sestavljena iz več sestavnih delov, in sicer: kurišča, posode za pepel in posode za oglje. Ker je ta notranjost sestavljena iz več delov, je mogoče izdelke enostavno zamenjati in imajo daljšo življenjsko dobo. Kurišče ustvarja razdaljo med keramiko in ogljem, tako da se toplota v kamadu dobro porazdeli. Priročna posoda za pepel ujame ves odvečni pepel, zato dejansko ne potrebujete čistilca pepela. Nosilec posode za pepel ima priročne zareze za dovod zraka, kurišče pa odprtino za naš dozator sekancev. Koš za oglje lahko enostavno razdelite s priročnim distančnikom, tako da lahko na eno stran položite več oglja kot na drugo. Na ta način ustvarite toplejše in nekoliko hladnejše cone, da dosežete idealno kuhanje.




24-palčni kamado je največji v seriji in je idealen za gostinstvo, catering in pravzaprav za vse, ki radi kuhajo za velike družine ali velike skupine prijateljev. Kamado XXLARGE zlahka postreže z večerjo za 15 oseb, vsi pa bodo uživali v kuharskih spretnostih mojstra žara.

Kamado žar XXLarge je znan po svoji elegantni črni zasnovi in je prava paša za oči na vsakem vrtu. Pri tej velikosti vsekakor potrebujete velik prostor, vendar je lahko lep dodatek za vašo teraso. Vsi kamadi YAKINIKU so narejeni iz najmočnejših materialov. Bleščeča črna zunanjost je izdelana iz keramike v kombinaciji z močnim mineralom kordieritom. Ta kombinacija tudi zagotavlja, da je vaš kamado odporen na vse vremenske razmere - dež, sneg ali žgoče sonce, pravzaprav bo kos vsemu. Zunanjost se prav tako segreje na visoko temperaturo, tako da imate vir toplote tudi pozimi. Poleg tega je kamado obdelan s toplotno odpornim nerjavnim jeklom tipa 304. Ta material zagotavlja, da si ne opečete prstov, če se slučajno dotaknete kakšnega dela. Na koncu je kamado zaključen še z bambusom. Ta močna vrsta lesa je odporna na vse vremenske razmere in je tudi zelo odporna na vročino.

Model XLarge je serijsko opremljen z dozatorjem sekancev. Z njim lahko kamadu enostavno dodajate sekance za dimljenje. Prednost te odprtine je, da vam ni treba več odpirati pokrova kamada, zato se toplota ne izgublja. Tudi proces dimljenja ni prekinjen, zato se okus čudovito vtisne v vašo hrano. Poleg tega dim lepo obarva meso ali ribe.


Yakiniku dobesedno pomeni meso na žaru in izvira iz Japonske. Ta kultura je znana po prefinjeni tehniki kuhanja in okusni hrani. Kamado je žar japonske zasnove in je pravzaprav celotna kuhinja v eni napravi. Ne glede na to, ali želite kuhati »low & slow«, na hitro pripraviti steak na visoki temperaturi ali preprosto pripraviti okusno pico, vas kamado YAKINIKU nikoli ne bo razočaral!

 

 

 




Dodatna oprema Yakiniku