Block

Ekskluzivno vrtno pohištvo -
spremenite vašo teraso v
moderno oazo dobrega počutja.

Ne delajte kompromisov glede kakovosti in oblike -
prenesite vso udobje notranjega sedežnega pohištva v svoj vrt

Akcijska ponudba in ekskluzivno vrtno pohištvo - do 1000 EUR popusta!


Vrhunski materiali za ekskluzivno vrtno pohištvo

Za naše proizvode je značilen vrhunski design iz aluminijastih okvirjev premium kvalitete, ki ne rjavijo, vključno z All Weather in Bee Wett blazinami, ki niso samo izjemno udobne, ampak so lahko tudi na prostem vse leto. To pomeni, da vam ne bo treba več skrbeti, kako zaščititi ali pospraviti vrtno pohištvo v primeru slabega vremena in vedoč, da kljub dežju vrtno pohištvo ne bo uničeno, kar predstavlja še dodatno udobje za večino ljudi.

 

Aluminij

Aluminij ima veliko prednosti pri uporabi na prostem, saj ne rjavi in je zelo lahek.

Blazine

Edinstvene blazine All Weather Soft touch z optimalnim udobjem za sedenje so zasnovane tako, da lahko ostanejo na prostem skozi vse leto.

Senčniki

Senčniki se lahko nagibajo horizontalno in vertikalno, opcijski granitni voziček pa nudi možnost enostavnega premikanja senčnika.

Pleteno pohištvo

Vso pohištvo je ročno tkano prek aluminijastega okvirja, da ustvari izdelek, ki je povsem odporen proti vremenskim vplivom.

Namizne plošče

Keramika, spraystone, steklo, naravna in siva tikovina - izpolnijo vse želje in za vsak okus.

Navdihujoče, elegantno in vrhunska kakovost

Za blagovno znamko LIFE je značilen vrhunski design s praktičnimi rešitvami. Ponujamo vam vrtno pohištvo za vsak okus, ne glede na to, ali imate radi aluminij, tikovino ali ratan. Udobni modeli, čudovit izgled in eleganten dizajn - to so značilnosti pohištva Life.

Ne delajte kompromisov glede kakovosti in oblike - prenesite vso udobje notranjega sedežnega pohištva v svoj vrt s kolekcijo zunanjega pohištva LIFE.